joi, 12 noiembrie 2009

Saltare' neamule....

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe blog, iar vremurile acestea "roze", pe care le traim, indeamna la meseria de baza a romanului, bagatul in seama....
Avem si noi cativa candidati despre care se vorbeste in sondajele astea super-true ca ar avea vreo sansa, asa ca ce m-am gandit eu, in mintea mea asa: hai sa ma bag in seama...
1. T. Basescu - Despre acest fenomen nedorit al naturi si al mamei sale, doreste sa mai traim BINE inca 5 ani, nu pentru ca nu are destul, slava Domnului, ci pentru binele tarii (sanchi...); reuseste intr-un mod miraculor sa adune destule procente si asta ma nedumireste, oare poporul roman e masochist???? De ce ne complacem in durere? De ce nu doare prostia?

2. C. Antonescu - WOW, hai ca am una: stimatul si mult adoratul meu profesor de istorie, Domnul Calota Ion, a fost, pentru un an, coleg de facultate, cu acest baietas. O sa ma intrebati de ce? Pai hai intrebati-ma! Intrucat acest tanar pionier era atat de dornic de munca si de afirmare, cu pletele lui frumoase si blugi taiati si evazati, Domnul Crin, a ramas intentionat repetent la facultate.... Doar pentru aprofundarea cunostintelor... ASA.

3. S. Oprescu - n-am nimic de zis, doar... doar ca am auzit o solutie demna de criza financiara la care suntem supusi: Domnia Sa, pentru a nu arunca pe fereastra, banii fraier... contribuabililor, propune o solutie tehnica de infrastructura, de ultima generatie: devierea autostrazii suspendate chiar pe deasupra stadionului national; foarte cool, asa avem si acoperis, dar si o sosea provenita din viitor... Concluzionand, dupa ce trage-ti voi ideea din toata treaba asta, imaginati-va ce o sa faca el ca si PRESEDINTE.

4. M. Geoana - cred ca, daca as indraznii sa-l laud sau sa zic ceva despre el, mi-ar sarii lumea in cap (sansa mea merge la PSD); nu spun nimic, sunt fanul "inteligentei lui Iliescu" si probabil am eu ceva in cap... Sunt cei mai mari mafioti ai politicii romanesti, au o gramada de bani si se plictisesc, dar atunci cand au fost la guvernare, cel putin au facut ceva prin tara asta; au furat destul, poate o sa mai fure....

Acum cred ca e timpul sa realizam ce au facut partidul asta mutant PD-L, al carui fan am fost, poate datorita Domnului Blaga sau Liviu Negoita sau a altor domni ce s-au dovedit a fi niste jmecheri pro...sti. Ce sa facem sa votam inca 5 ani de guvern din acesta de catze, de radio-sant, de mahalagii.
Atat am avut de zis...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!